Uitvalschermen

Uitvalschermen geven een sfeervolle bescherming te­ gen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen zonder u het zicht naar buiten te belemmeren. Ze zijn geschikt voor elk raam in uw woning waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is.

Het uitvalscherm word gekenmerkt door
z’n onopvallende montage en brede inzetbaarheid. Ook de laagstaande zon kan efficiënt worden geweerd, eventueel met een optioneel leverbare volant
(een extra stuk doek aan de onderzijde van de zonwering).

 

De Tibelly®­doekcollectie biedt u een uitgebreide UVGETEST keuze uit ca. 100 doekkleuren. Dit zonweringdoek heeft een bijzondere kleurechtheid doordat de acrylvezels in de massa gekleurd zijn en voorzien van een duurzame coa­ ting die het doek waterafstotend en schimmelwerend maken.

Daarbij houdt het tenminste 90% van de UV­straling tegen waardoor meubels en vloerbedekking optimaal worden be­
schermd tegen verkleuring.


 

Uitvalschermen kunnen met verschil­ lende armtypes worden uitgevoerd waarmee altijd een stabiele en be­ trouwbare zonwering wordt gecreëerd. Om die reden ziet u deze zonwering vaak toegepast bij kantoren en zorgin­ stellingen.

Er zijn diverse vormen van aluminium behuizing mogelijk. Welke voor u de meest geschikte is wordt bepaald door uw persoonlijk voorkeur en de benodigde maat van het scherm. Het roestvrije aluminium is naar keuze blank geanodiseerd óf, tegen meer­ prijs, voorzien van een poedercoating in de door u gewenste kleur.

 

Uw uitvalscherm is standaard geschikt voor een elektrische bediening met schakelaar. Natuurlijk behoort ook een draadloze af­ standsbediening tot de mogelijkheden.
Nog comfortabeler en gebruiksvriende­ lijker wordt het uitvalscherm door plaatsing van een zon­/windautomaat, waardoor het scherm automatisch wordt bediend.
Optioneel is handmatige bediening door bijv. band of slingerstang verkrijgbaar.

Specificaties
Beschikbare afmetingen (afhankelijk van type uitvalscherm)
­ max. 600 cm breed ­ max. 150 cm uitval