Transparant rolluik

TRANS Q is een transparant rolluik met 6mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de kunststof in het profiel draait. Het rolt daardoor vrijwel geluidloos op en heeft een zeer kleine oproldiameter.

De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd.
Het onbelemmerde doorzicht bedraagt 85%. Het pantsergewicht is 10.8kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geleiders voorzien van PVC geleidestrips.

De Trans Q is een betaalbaar alternatief voor stalen rolhekken. De beveiligingsklasse is bouwkundig ZWAAR en getest volgens de NEN 5096. Matrix klasse 3.

Offerte aanvragen →

Schaarhek

Het SCHAARHEK in verzinkt staal bied een goede bescherming van deuren, ramen, winkels, balie, carport en etalages als alternatief voor een rolluik of rolhek. Ondanks de dikte en stevige uitvoering zijn de hekken toch makkelijk te openen en te sluiten. Door de ruimtebesparende uitvoering is dit hek op elke locatie toe te passen en te monteren.

Het Schaarhek in verzinkt staal kan uitgevoerd worden met een enkel of dubbel vleugel pakket en is op maat te maken. Het pakket bestaat uit verticale staven met een dubbele U-profielen 10x20x10x3 mm en daar tussen 18x4 mm platte stalen scharen van 3 dubbele staven. Het schaarhek kan uitgevoerd worden met een vast of wegdraaibaar pakket, 90 graden of 180 graden.


Offerte aanvragen →

Ruit rolhekRUIT 8 MM, een inbraak werend oprolbaar draadrolhek welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit rondstaf 8 MM honingraad stalen draadprofielen welke worden verbonden d.m.v. koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolhek voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Vijf kenmerkende eigenschappen:
- Voldoet aan de door NCP gestelde eisen
- Zeer kleine oproldiameter.
- Visueel doorzicht van 80%.
- Rolhek kan worden voorzien van nood handbediening en/of stroomvoorziening.
- Uitvoerbaar met horizontale middenstijlOfferte aanvragen →

Buis rolhek
een inbraak werend oprolbaar buis rolhek welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen van die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppelschakels. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolhek voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Vijf kenmerkende eigenschappen:
- Goed toepasbaar voor in etalage
- Diverse nabewerkingen mogelijk zoals poedercoating in RAL-kleur.
- Visueel doorzicht van 80%.
- Rolhek kan worden voorzien van nood handbediening en/of stroomvoorziening.
- Beveiliging tegen inbraak en/of vandalisme.


Offerte aanvragen →

Staal rolluik


Een inbraakwerend rolluik welke standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen, of aluminium bolvormige, lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.Offerte aanvragen →

Aluminium rolluikEen inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van aluminium geleiders en een stalen rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, geëxtrudeerde brute aluminium vlakke lamellen. Het pantser is aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig geëxtrudeerde sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.


Offerte aanvragen →

ReclamebordenOok voor het beletteren van uw reclameborden kunt U bij ons terecht.
De folie die wij hiervoor gebruiken is van een zeer goede kwaliteit, en is in veel verschillende kleuren leverbaar.
U heeft keuze uit diverse materialen zoals geschuimd PVC,
trespa, acrylaat of dibond.

Ook de montage van reclameborden en spandoek frames kunnen wij voor u verzorgen.

Offerte aanvragen →

Spandoek in frameUw logo of aanbieding binnen of buiten! Uw ontwerp wordt geprint op pvc zeildoek.
De spandoeken worden gemaakt van hoogwaardig pvc zeil doek en zijn afgewerkt met stalen, ringen om de 30 cm.
Het frame is vervaardigd van 42mm aluminium buizen en wordt geleverd met muurbeugels of steiger klemmen voor goede montage. Het spandoek wordt vastgehouden doormiddel van spanhaken. Door het gemak waarmee u het spandoek elke keer verwisselt is dit systeem uitermate gebruikersvriendelijk.

Offerte aanvragen →